wine professional

Op Wine professional 2007 is door Wijn Zweiersdal, import & advies “Symfonie Wijn Zweiersdal” geïntroduceerd, een inmiddels succesvol en beproefd wijnconcept.

Hiermee is tegemoet gekomen aan de ondernemerswens om, tegen een zeer gunstige inkoopprijs, een bovengemiddelde kwaliteit te kunnen aanbieden in het huiswijnsegment ‘’Nederlands meest geliefde druivenvariëteiten’’ (uitkomst landelijk onderzoek Bedrijfschap Wijn 2007 en 2015 Pay d’ Óc IGP Interprofessionel Wine Organisation.) Sinds 2007  worden deze  wijnen enthousiast ontvangen door een brede groep wijnliefhebbers en kunnen we terecht spreken van continuïteit in kwaliteit.

Bekroning van deze wijnen op de bekende concours bleven niet uit,  waaronder de zilver en goldmeddals Mondial Bruxelles, Vinalies Intenationales d’Or (Franse beroepsgroep oenologen), de twee sterrenvermelding in de Guide Hachette  en vermeldingen in de gids ”beste 100 Vins de Pays d’Oc in Nederland”.

De wijngaarden zijn gelegen in Zuid Frankrijk, de Languedoc en Roussillon, een van de meest veelzijdige wijngebieden. De combinatie van gunstige ligging en natuurlijke omstandigheden, druivenkarakteristiek en vakbekwaamheid resulteert in aangenaam verrassende wijnen. Heerlijk druivig fruit met een verfijnde geur -en smaakintensiteit, uitnodigend voor een 2e glas.

Na ontvangst van uw bedrijfsgegevens informeren wij  u graag over de mogelijkheden.